För er som fortfarande undrar vad AT-tinget är för något

Spaokt2014_8

 

Spaokt2014_8

Hej!

Nu närmar sig AT-tinget. Ni ska ha fått information via mail och brev med en länk till ett anmälningsformulär. För er som inte riktigt vet vad AT-tinget är så kan jag berätta att det är en av höjdpunkterna under ATn. Ni kommer att få spendera tre dagar på Ystad Saltsjöbad mellan den 22-24 november. På dagarna kommer det att finnas mängder av intressanta föreläsningar och workshops. Vi erbjuder även en kurs i vildmarksmedicin. Platserna är begränsade och man behöver anmäla sig i förhand om man är intresserad. Mer information om detta kommer. I vildmarksmedicin kommer ni att få vistas utomhus och lära er vad ni ska göra om någon kommer till skada när sjukhus inte finns nära till hands.

Ni har även tillgång till YSB lyxiga spaavdelning under hela vistelsen, så ta med er badkläder! Det finns varma utomhuspooler, möjlighet till kallbad och den kända relaxavdelningen. Varför inte passa på att ta ett morgondopp i jacuzzin utomhus innan föreläsningarna?

På kvällarna blir det middagar och andra sociala aktiviteter med bl.a. en sittning ena kvällen. Det blir dans, musik och annat roligt. Förvänta er tre lärorika och roliga dagar med tillfällen att lära känna AT-läkare från hela Skåne!

Vi som jobbar med detta är:
Anna Das – Helsingborg
Maja Wennerström -Malmö
Oscar Egesten – Landskrona
David Billving – Ängelholm
Axel Nivestam – Kristianstad
Besim Bićo – Trelleborg
Linnea Nissen – Hässleholm
Anne-Lie Lindberg – Lund
David Eckerdal – Kristianstad (Ystad)

Har ni några frågor kan ni maila oss på info@at-tinget.se.

GLÖM INTE ATT SISTA ANMÄLNINGSDAGEN ÄR DEN 22/9!

AT-tingsgruppen 2017