AT-tingsgruppen

Prata gärna med din lokala representant om du har funderingar gällande AT-tinget. Det går även bra att skicka ett mail till info@at-tinget.se. Du håller dig bäst uppdaterad via vår sida på Facebook. Där kommer vi att lägga upp aktuella händelser före, under och efter tinget så att du som gillat sidan kan hänga med i svängarna!

Detta är årets AT-tingsgrupp:

Gruppbild - AT-tinget 2_Beskuren

 


Bico Besim


Besim Bićo
är AT-läkare i Trelleborg och verkstadsansvarig i programgruppen. Kvällar och helger kan han nås på gymmet, golfbanan eller framför TV:n med öl när Manchester United spelar. På tinget skall han se till att det finns verktyg i verkstaden.

 

 


Billving David


David Billving
gör AT i Ängelholm med start Februari 2017. Härstammar från kullabygden men har bott många år utomlands, Ryssland, Norge och Tjeckien. När han inte arbetar med de sociala aspekterna på AT-tinget harvar han på golfbanan och försöker lära sig surfa i Norges kalla vatten.


Das Anna

 

Anna Das gör sin AT i Helsingborg. Hon är en trevlig och pratglad person och kommer därför att stå bakom alla sociala aktiviteter under tinget. Det ska vara liv och rörelse. Anna gillar att resa och upptäcka nya ställen. Har dykarcertifikat men är bitter över att inte ha fått se manta rays. Hon är också en patriotisk göteborgare, även om Skåne inte är så dåligt det heller.

 


Eckerdal David

David Eckerdal gör sin AT i Kristianstad. Tröttnade på Öresundstågens förseningar och är numera bosatt i Kristianstad. Gillar att upptäcka nya sorters öl (gärna i Danmark). På fritiden kan man ofta hitta David på golfbanan med Axel, eller på resande fot till en varm plats med fina vågor.


Egesten Oskar

Oskar Egesten är AT-läkare i Landskrona och dricker uppemot sju koppar kaffe dagligen. Han kommer jobba hårt för att de sociala aktiviteterna vid årets AT-ting ska bli så trevliga som möjligt och har även tagit sig an att utforma årets programblad. På fritiden hittar man honom joggandes längs Ribersborgs strand eller hårt slitande bakom skivspelarna på något evenemang.

 


Lindberg Anne-Lie

Anne-Lie Lindberg gör AT i Lund. Hon är sekreterare i gruppen och ordnar föreläsningar och verkstäder med programgruppen. Spenderar helst fritiden med familjen, njuta av musik på olika sätt och cykla till Staffanstorp. Hon kommer att jobba för ett helspäckat program på AT-tinget!

 


Nissen Linnea

 

Linnea Nissen jobbar som AT-läkare i Hässleholm. När hon inte åker Öresundståg hänger hon runt i Lund, antingen på Klostergårdens konstgräsplaner eller i galopp längs Hardebergaspåret. Gillar att bo och resa i nya länder och är stammis i franska alperna. På tinget är hon en del i programgruppen.

 


Axel


Axel Nivestam
gör AT i Kristianstad och fungerar som gruppens ordförande och del i programgruppen. Axel kommer att se till att tinget blir lärorikt och inspirerande. På fritiden hittar man Axel på gymmet, golfbanan eller på en resande fot.

 


W Maja

Maja Wennerström gör sin AT i Malmö, efter sex år i Uppsala gjorde hon det enda rätta och flyttade hem till Skåne igen. Stammis på Ribban och kommer ta med sig sin kärlek för kalla bad hela vägen till Ystad. Vi ses i bastun!

 

 


Karin Andersson är AT- och ST-handläggare vid Koncernkontoret Region Skåne. Sedan flera år ingår Karin i det regionala AT-tingets organisationsgrupp. Karin är kvinnan som har varit med från tidernas begynnelse ur AT-tingsperspektiv. Hon kan alltså det mesta.


Ola Björgell är överläkare i radiologi, docent och regionöverläkare med ansvar för AT- och ST-läkarnas undervisning och utbildning i Skåne. Ola (eller Ola-Bandoola som han kallas i folkmun) är hela regionens överläkare, en roll som innebär allt från att ordna kongresser till att vara kungen på dansgolvet. När Ola inte är överläkare kan det hända att han skördar egna vindruvor eller myser med hunden.

Spara