AT-tingsgruppen

Prata gärna med din lokala representant om du har funderingar gällande AT-tinget. Det går även bra att skicka ett mail till info@at-tinget.se. Du håller dig bäst uppdaterad via vår sida på Facebook. Där kommer vi att lägga upp aktuella händelser före, under och efter tinget så att du som gillat sidan kan hänga med i svängarna!

Detta är årets AT-tingsgrupp:

 

P1000534

 


Magnus


Magnus Alkestrand 
kommer från Åhus och gör AT i Kristianstad. Han är ordförande i AT-tingsgruppen och gjorde 2017 en svensk klassiker. Vätternrundan var jobbigast där han somnade till på cykeln ett par gånger. Kommer under AT-tinget försöka hålla ihop de olika trådarna som gruppen har igång. För övrigt gillar Magnus popcorn, glass och soliga dagar.

 


Josefin
Josefin Anderberg
är en Malmötjej som är AT-läkare i Hässleholm. ”Haur du sitt Malmöe haur du sitt varden” är ett motto som hon inte lever efter. Efter några år på resande fot till varmare breddgrader och utforskning av de Kanadensiska bergen flyttade hon ändå tillbaka till sitt kära, gamla Malmö för att bli läkare. När chans ges utforskar hon gärna nya platser och skidbackar. På tinget arbetar hon med den sociala gruppen för att se till att tinget blir en så trevlig upplevelse som möjligt.


Johanna EJohanna Eneström


Johanna GJohanna Gudjonsdottir är AT-läkare i Lund. Majoriteten av bilderna i hennes Instagram-flöde föreställer hundar. När hon inte är på sjukhuset eller jobbar i AT-tingets PR-grupp befinner hon sig allt som oftast på spinningcykeln eller på golfbanan, där hon övar inför sitt uppspel. Det ska nog gå bra, men hon väntar fortfarande på sin första hole-in-one.NicoleNicole Gustavsson


Tove Hofbard  Tove


JohanJohan Hultberg 


Johanna Persson Johanna P


 MoaYstad är Moas Silvemark Junemars hemmaplan då hon gör sin AT här. Ursprungligen är hon från Uppsala men bytte forsränning mot lundakarneval och trivs himla bra i Skåne. Är en trogen året runt-badare på Ribban, så räkna med sällskap i havet på tinget! Gruppens sportnörd och i sommar hittar ni henne bänkad framför årets fotbollsfest. Under tinget kommer Moa ta hand om de sociala aktiviteterna och se till att alla kommer i festlig stämning.

 

 


KarinKarin Andersson är AT- och ST-handläggare vid Koncernkontoret Region Skåne. Sedan flera år ingår Karin i det regionala AT-tingets organisationsgrupp. Karin är kvinnan som har varit med från tidernas begynnelse ur AT-tingsperspektiv. Hon kan alltså det mesta.


OlaOla Björgell är överläkare i radiologi, docent och regionöverläkare med ansvar för AT- och ST-läkarnas undervisning och utbildning i Skåne. Ola (eller Ola-Bandoola som han kallas i folkmun) är hela regionens överläkare, en roll som innebär allt från att ordna kongresser till att vara kungen på dansgolvet. När Ola inte är överläkare kan det hända att han skördar egna vindruvor eller myser med hunden.

Spara