Praktisk information

In- och utcheckning

Nyckelutdelning och incheckning sker utanför föreläsningssalen Bolsa/Beach i pausen innan sista föreläsningen på onsdag eftermiddag, cirka kl 15:00.

Utcheckning görs i receptionen senast kl 11.00 på fredagen. Då kan du även betala för eventuella drycker och spabehandlingar, men du kan också betala redan före eller efter fredagens frukost. Tänk på att vara ute i god tid då det lätt bildas köer!

 

Mat och dryck

Frukost, lunch och middag serveras i restaurangen. Om du inte redan har anmält matpreferenser ber vi dig att ta kontakt med någon i AT-tingskommittén snarast.

Frukost serveras från kl 07.00 fram tills första föreläsningen börjar. Information om övriga måltider kan du hitta under avsnittet om Kvällsaktiviteter.

Det bjuds på alkoholfri dryck till middagarna. Alkoholhaltiga drycker finns till försäljning. För att underlätta logistiken vid middagarna finns det möjlighet att köpa öl- och vinbiljetter vid incheckning samt i receptionen.

 

Föranmälan till verkstäder och föreläsningar

Vissa av aktiviteterna har ett begränsat antal platser. Därför har vi föranmälan till dessa innan tinget. Platserna lottas ut om antalet anmälda överstiger tillgängliga platser. Föranmälan innan tinget för följande aktiviteter krävs:

Workshop i vildmarksmedicin och neurologi – de som har fått plats meddelas via mail/sms.