Träning och spa

Löpning

Det finns flera fina löprundor av olika längd som utgår från Ystad Saltsjöbad. Det går både att springa längs med havet och längs skogsstigar. I närområdet finns ett löpområde med elljusspår dit det avgår en gemensam tur på onsdagen kl 16.30 om man vill ha sällskap. Fråga i receptionen om du vill ha vägvisning!

Gym

I anslutning till spat finns ett gym som är öppet för hotellets alla gäster. Passa på att gå ner och lyfta lite tungt innan eller efter föreläsningarna.

Spa

Njut av bastubad, utomhuspooler och relaxavdelningar. Kanske är det här ölen intas innan maten? Öppet varje dag till midnatt.

Vinterbad

Trött efter en heldag med föreläsningar och (för?) mycket mat? Finns det något bättre sätt att få blodet rusa och piggas upp inför kvällens middag än ett kallt dopp i Östersjön? Vi ses kl 17 på onsdagen i bastun vid utomhus-poolerna. Ta med en öl om du vill så blickar vi gemensamt ut över det allt mörkare novemberhavet innan doppet. Inte van vid vinterbad? Oroa dig inte – vana kallbadarna Maja och Anne-Lie finns där för att erbjuda den där sista knuffen ner i det kalla djupet.