Årets roligaste kvinna till AT-tinget: Petrina Solange!

Tiden går fort, lika snabbt som sommaren kom och gick har hösten tagit ett gediget kliv in i våra liv. Regn och rusk blir åter till vardagsmat. Medan ni förbereder er mentalt och plockar fram regnkläderna ur deras gömställe får ni inte glömma en ljuspunkt som närmar sig: AT-tinget! Fredag d. 20/9 är sista anmälningsdagen.

AT-tinget kommer bjuda på kvalitetsföreläsningar från kända ansikten i hela Region Skåne. Efter en lång dag med föreläsning har man dock behov av att avlasta hjärnan och vi har planerat in två härliga kvällar med god mat och sociala aktiviteter. Vi vill nu presentera den första gästen som under torsdagens sittning kommer att höja stämningen på AT-tinget: Sveriges roligaste kvinna, Petrina Solange!

”Omnämnd till årets roligaste kvinna för andra gången och med program som Parlamentet, Släng dig i väggen och Morgonpasset i P3 i bagaget är vi minst sagt förväntansfulla. Petrina har en förkärlek för skadeglädje och det är ingen slump att vi välkomnar Petrina åter till AT-tinget.”