FAQ

Nedan följer svar på några vanliga frågor. Finns din fråga inte med går det bra att skicka ett mail till info@at-tinget.se.

När hålls AT-tinget 2023?
AT-tinget går av stapeln 1-3 februari 2023!

Är AT-tinget obligatoriskt?
Nej, om man så önskar kan man istället arbeta enligt vanligt schema på hemsjukhuset. AT-tinget är en viktig del av din utbildning under AT:n och du har rätt till att befrias från klinisk tjänstgöring under dessa tre dagar.

Jag missade AT-tinget förra året. Kan jag delta i år?
Du kan anmäla dig igen ifall du missade föregående AT-ting pga någon av följande anledningar: föräldraledighet, doktorandtjänstgöring eller sjukdom. Vi kommer skicka ut en inbjudan även till dig. Skulle du i slutet av november inte mottagit någon inbjudan får du kontakta oss på info@at-tinget.se

Hur anmäler jag mig?
Ett e-mail med en anmälningslänk kommer skickas till din @skane-mail i november. I mailet står sista anmälningsdag som är i början på december. Tyvärr finns inte möjlighet för sen anmälan.

Var hittar jag den senaste informationen angående AT-tinget 2023?
All information går att hitta på AT-tingets hemsida. Fortlöpande uppdateringar kommer att postas på Instagram  samt även på AT-tingets sida på Facebook . Tveka inte med att ta kontakt med din lokala AT-tingsrepresentant eller skicka ett mail till info@at-tinget.se ifall du fortfarande inte hittat svar på din fråga.