Fritids- och sociala aktiviteter

Löpning
Det finns flera fina löprundor av olika längd som utgår från Ystad Saltsjöbad. Det går både att springa längs med havet och längs skogsstigar. I närområdet finns ett löpområde med elljusspår dit det avgår en gemensam tur på onsdagen kl. 16.45 med Hanna om man vill ha sällskap. Fråga i receptionen om du vill ha vägvisning!

Gym
I anslutning till spat finns ett gym som är öppet för hotellets alla gäster. Passa på att gå ner och lyfta lite tungt innan eller efter föreläsningarna.

Yoga & träningspass
YSB anordnar även Yoga och träning som vi är varmt välkomna att delta vid. Fråga i receptionen eller boka via YSB.

Spa
Njut av bastubad, utomhuspooler och relaxavdelningar. Öppet från kl 08-24. Passa även på att boka spabehandling (med 20% rabatt vid omnämning av AT-tingen).

Bastu och vinterbad
Finns det något bättre sätt att få blodet rusa och piggas upp inför kvällens middag än ett kallt dopp i Östersjön? Vi ses kl 17 på onsdagen i bastun vid utomhus-poolerna.  Inte van vid vinterbad? Oroa dig inte – vana kallbadarna Anna och Johan finns där för att erbjuda den där sista knuffen ner i det kalla djupet.

Playground
Vid entrén till spat finns möjlighet att utmana sina kollegor på såväl pingis som shuffleboard, biljard eller varför inte en omgång fuzzball.